323 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor Portal Anunt.ro
 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor
 2. Folosirea site-ului PortalAnunt.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. BlueBay Design S.R.L. prin intermediul site-ului PortalAnunt.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

  Folosirea site-ului PortalAnunt.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

  S.C. BlueBay Design S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

  Intregul continut al Paginii PortalAnunt.ro incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. BlueBay Design S.R.L. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor Paginii PortalAnunt.ro, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

 3. Definitii
 4. Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Pagina PortalAnunt.ro fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau serviciile furnizate prin intermediul Paginii PortalAnunt.ro; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de S.C. BlueBay Design S.R.L. prin intermediul Paginii PortalAnunt.ro.

  Furnizor/S.C. BlueBay Design S.R.L. - societatea comerciala BlueBay Design S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Strada Mehadia, Nr. 14, Sector 6, CUI: RO2815

  Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre S.C. BlueBay Design S.R.L. prin intermediul Paginii PortalAnunt.ro cu privire la vanzarea, cumpararea sau inchirierea unui Produs.

  Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin prezentul.

  Termeni si Conditii - prevederile din acest document, create de S.C. BlueBay Design S.R.L. care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii Paginii PortalAnunt.ro, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de S.C. BlueBay Design S.R.L. prin intermediul Paginii PortalAnunt.ro.

 5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului
 6. Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Paginii PortalAnunt.ro care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

  Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Paginii PortalAnunt.ro sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Pagina PortalAnunt.ro de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Pagina PortalAnunt.ro.

  Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Pagina PortalAnunt.ro va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

  Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

  Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele vehiculului ce face obiectul Anuntului.

  Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Paginii PortalAnunt.ro.

  Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de Pagina PortalAnunt.ro, in afara Anunturilor publicate pe site de catre Utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.

  Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

  Potrivit legislatiei in vigoare Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Paginii PortalAnunt.ro.

 7. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului
 8. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.

  Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

  Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

  Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului catre Furnizor spre publicare pe Pagina PortalAnunt.ro prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

  In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Pagina PortalAnunt.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens

 9. Verificarea/Moderarea Anunturilor
 10. Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Pagina PortalAnunt.ro de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

  Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs

  Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.

  Nu pot fi publicate Anunturi cu date false.

  Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:

  • - droguri, arme, obiecte si materiale erotice sau obscene;
  • - tigari si produse pe baza de tutun;
  • - servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare;
  • - produse farmaceutice si medicamente, organe umane;
  • - bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de crima;
  • - bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana;
  • - bunuri inexistente;
  • - animale pe cale de disparitie;
  • - sex platit;
  • - servicii de masaj erotic;
  • - servicii de videochat;
  • - oferte de locuri de munca ce implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat;
  • - oferte de locuri de munca ce implica orice activitate in afara legii;
  • - activitati de camata, camatarie sau alte activitati similare;

  Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri.

  Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

  Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

  Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

  Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Pagina PortalAnunt.ro, Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

  • - fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
  • - fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina PortalAnunt.ro

  In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Pagina PortalAnunt.ro in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

  In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

 11. Modificarile prezentului document
 12. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile, inclusiv Lista de Preturi fara o notificare prealabila a Utilizatorului.

  Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

 13. Legea aplicabila. Litigii
 14. Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

  Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.