417 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Team Coaching

Introdus de 74 zile, 07:51 de persoana juridica Consult Investment 0727447022 din Cluj Napoca
- 37 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 100 EURO
Localitate: Cluj Napoca

TEAM COACHING

* SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, programe de coaching, cursuri si programe de training pentru companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.
* Serviciile oferite de catre SC Consult Investment SRL se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate.
* Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro .

Coaching-ul de echipa propus are ca si obiective principale:
– dezvoltarea colaborarii in cadrul companiei, atat pe nivele ierarhice cat si raportat la relatiile interdepartamentale;
– dezvoltarea leadershipului individual si colectiv;
– alinierea catre un scopul comun a ansamblului echipei;
– crearea cadrului pentru atingerea obiectivelor de performanta;
– crearea de relatii constructive si eficiente cu stakeholderii cheie;
– transformarea intregului business prin cresterea productivitatii si performantei din cadrul echipei, respectiv prin posibilitatea de a face diferenta dintre “un ansamblu de persoane” care lucreaza impreuna si o echipa unita care contribuie la impactul adus de companie.

Programul de coaching este integrat cu un sistem de feedback orientat exclusiv spre obiective.

Aceasta structurare a programului de coaching oferă un mecanism coerent care asigura dezvoltarea unor relaţii functionale puternice în cadrul unei organizaţii. Se construiesc astfel, relaţii de colaborare eficiente între angajati şi companie.


* Programul de coaching se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra, atat pe durata saptamanii cat si la sfarsit de saptamana.
* Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.
* In costul programului de coaching, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.

*Durata : 16 ore;
*Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu minim patru reprezentanti (existand si posibilitatea de a se desfasura comasat la sfarsit de saptamana, la sediul dumneavoastra).
*Taxa de participare se va stabili de comun acord, in functie de numarul de persoane cu care doriti sa participati;
*La terminarea programului de coaching pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.

*Pentru relatii suplimentare referitoare la serviciile prestate la nivel national asteptam sa ne contactati prin urmatoarele modalitati: Telefon: 0727447022, 0770859725. Email: sales@consultinvestment.ro , www.consultinvestment.ro .

Pret:
100 EURO
Contacteaza proprietar:
sau 0727447022
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro