589 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Realizam caricaturi, portrete, picturi

Introdus de 34 zile, 11:07 de persoana juridica Comanda Caricaturi 0724650951 din Bucuresti
- 350 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 10 EURO
Localitate: Bucuresti

Bine ati venit! Acest site isi propune sa va ofere o experienta de neuitat in lumea desenelor de calitate, unde photoshop-ul este inlocuit de talentul manual in cea mai pura forma a sa.
Noi realizam portrete, caricaturi, picturi in ulei, invitatii de nunta sau lucrari speciale la comanda, punand pe primul loc calitatea! Acestea reprezinta cadoul perfect pentru persoana iubita, aniversarile prietenilor, o ironie la adresa sefilor, surprinza ideala de sarbatori si oricand o amintire placuta si inedita. Totul este realizat 100% manual, fara a folosi programe de grafica si puteti opta pentru varianta scanata sau pentru originalul lucrarii (coala speciala de calc sau panza pe care s-a realizat aceasta), cu livrare in toata tara, in cel mai scurt timp.
Deoarece tinem cont de parerea dumneavoastra, inainte de a va livra lucrarea finala (fie scan sau original al portretului, caricaturii, invitatiei de nunta sau picturii) veti putea vedea o schita a acesteia, pentru a vedea directia de lucru si a putea sa ne sugerati eventuale modificari/adaugiri. De asemenea putem trimite caricaturisti la fata locului pentru diferite evenimente: nunti, petreceri, inaugurari, aniversari etc. Pentru mai multe detalii, vizitati-ne pe www.comanda-caricaturi.ro

Pret:
10 EURO
Contacteaza proprietar:
sau 0724650951
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro