605 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Efectuam probe lucrarilor efectuate (de presiune, functionarea robinetelor, a rezervelor subterane s

Introdus de 490 zile, 18:19 de persoana fizica Instalati 0762304944 din Bucuresti
- 28 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 10 RON
Localitate: Bucuresti

Efectuam probe lucrarilor efectuate (de presiune, functionarea robinetelor, a rezervelor subterane si a pompelor etc.). Firma noastra nu urmareste doar montarea acestor instalatii sanitare cat si intretinerea instalatiilor sanitare. Suntem la dispozitia dumnevoastra pentru a avea cele mai bune rezultate 24/24 h.
Va punem la dispozitie si servicul de montaj instalatii pentru scaune stomatologice.
Pentru proprietarii de apartartamente (si nu numai) reamintim necesitatea schimbarii instalatiilor sanitare cu o vechime mai mare de 40 ani fara a verifica starea sau modul de functionare a acestora. De asemenea daca aveti instalatii sanitare cu o vechime de peste 20 ani necesita o verificare detaliata a acestora pentru siguranta si confortul dumneavoastra.
Daca aveti de montat un aragaz, un robinet la baie sau daca aveti probleme cu o teava la reteaua de instalatii sanitare venim in ajutorul dumneavoastra in cel mai scurt timp prin serviciul nostru disponibil oricand: Instalator Non Stop.
Este important sa solicitati ajutorul unei firme specializate in constructii pentru preintampinarea unor evenimente neplacute iar de aceea va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile noastre de reparatie a instalatiilor sanitare cat si pentru asigurarea locuintei dumneavoastra.0762304944

Pret:
10 RON
Contacteaza proprietar:
sau 0762304944
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro