569 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

De ce nu trebuie să uiți de decking! Sun Leader

Introdus de 9 zile, 15:55 de persoana juridica SC Sun Leader SRL 0735333444 din Brasov
- 24 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 10 EURO
Localitate: Brasov

Atunci cand decizi sa iti reamenajezi terasa te gandesti la fiecare detaliu in parte, exact cum faci atunci cand vrei sa cumperi o masina. Nu e suficient sa arate bine, ci ai nevoie si de calitate si de functionalitate in acelasi timp. Si cand vine vorba de pardoseala exterioara, design-ul, siguranta si rezistenta au cel mai mare impact in decizia pe care o vei lua.
Decking-ul pentru terase aduce spatiului tau de relaxare o solutie ecologica si trainica. Regasit in diverse modele si intr-o gama variata de culori, deck-ul este mai mult decat o simpla dusumea din lemn pentru exterior.
Din ce materiale sunt realizate aceste pardoseli pentru exterior?
Sun Leader pune la dispozitie doua tipuri de Deck:
• Decking din lemn de frasin termotratat
• Decking WPC
Pardoseala din lemn de frasin este compusa din 100% lemn tratat termic care rezista la orice fel de clima, la umiditate, ciuperci, insecte daunatoare, aschiere, deformare si fisurare.
Decking-ul WPC este rezultatul unui amestec de 70% lemn si 30% compozit, iar lemnul folosit in acest amestec este reciclat din alte procese de fabricare. Compozitul este alcatuit din mase plastice. Acest tip de deck pastreaza aceleasi beneficii ca in cazul deck-ului din frasin insa, datorita amestecului cu plastic, rezistenta la factorii externi se mareste semnificativ, pigmentul de culoare nu sufera modificari in timp si este mult mai usor de intretinut.

Cum se poate folosi decking-ul?
Principala utilizare a decking-ului este ca pardoseala exterioara pentru spatiile de relaxare si terase. Fie ca aveti un restaurant in natura, o terasa langa propria casa, sau un spatiu de joaca modern, deck-ul propus de noi poate fi raspunsul ideal. In plus, decking-ul WPC poate fi montat si langa piscina, compozitia dandu-i rezistenta foarte mare la umezeala.

https://www.pergole-retractabile.ro/accesorii/pardoseli-exterioare
https://www.facebook.com/sunleader/
https://twitter.com/SunLeaderRO
https://www.instagram.com/sun.leader/
https://ro.pinterest.com/infosunleader/
https://www.linkedin.com/company/sunleader/

Pret:
10 EURO
Contacteaza proprietar:
sau 0735333444
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro