756 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Curs Tehnician Maseur

Introdus de 32 zile, 11:33 de persoana fizica Profesional Academy 0744920034 din Satu Mare
- 18 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 1.700 RON
Localitate: Satu Mare

In luna Mai barbatii beneficiaza de o reducere de 25% iar doamnele de o reducere echivalenta cu varstaCe se invata la curs?


Masajul de relaxare – este o procedură care se face fie uscat, în cazul în care se folosesc anumite substanțe pe regiunea masată cum ar fi talcul, sau umed cu diverse unguente și uleiuri revitalizante terapeutice. Această terapie cuprinde mai multe manevre care ajută la relaxarea persoanei și ameliorarea mai multor probleme de sănătate.
Refexoterapia – cunoscută și ca masaj compresiv, efectuat de obicei cu pulpa degetelor mari de la mînă, cu vîrful său partea laterală a policelui, se obține un răspuns terapeutic de la distanță asupra organului aflat în suferință.
Drenajul limfatic – este o terapie care asigură eliminarea lichidelor excedentare intracelulare, menținînd în același timp echilibrul hidric al spațiilor interstițiale și evacuarea deșeurilor provenite din metabolismul celular.
Masajul terapeutic – virtuțile terapeutice ale masajului împreună cu diversele terapii mai sus menționate ajută o persoană calificată ca tehnician maseur să producă ameliorarea sau chiar vindecarea prin tratament neinvaziv a beneficiarilor acestor terapii complementare.


https://profesionalacademy.ro/curs-tehnician-maseur/

Pret:
1.700 RON
Contacteaza proprietar:
sau 0744920034
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro