529 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Curs Reiki si Terapii Energetice Integrate, Brasov si Cluj iulie 2019

Introdus de 55 zile, 10:49 de persoana juridica NLP REIKI SOLUTIONS 0747080238 din Brasov
- 8 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 2.000 RON
Localitate: Brasov

Curs “Terapii Energetice Integrate” Tehnici Energetice pentru relaxare, vindecare fizica si echilibru mental-emotional! Un curs exceptional, intensiv de 5 zile consecutive care iti va schimba viata ta si a celor dragi in bine! Vindecare, Echilibru, Succes!

Brasov: 15-19 iulie 2019
Cluj-Napoca: 22-26 iulie 2019

Initiere in tehnici de relaxare, echilibrare si vindecare cu Bioenergie –Reiki gradul I, II si Maestru-profesor, Radionica spirituala (arta transmiterii de influente pozitive asupra situatiilor de viata),Tehnici terapeutice antistres si de eliberare emotionala (E.M.I., E.F.T. Energy si T.F.T.) si Tehnici de bioenergetica sacro-craniana.


Locatii si date: Brasov: 15-19 iulie 2019 si Cluj-Napoca: 22-26 iulie


La sfarsitul acestui curs vei sti sa iti focalizezi forta mentala, energia personala si universala astfel incat sa atragi tot ceea ce este mai benefic pentru tine, spre binele tau superior si al celor din jurul tau!


Intocmirea unui breviar terapeutic si de consiliere personala, astfel incat absolventii sa stie in toate situatiile care tehnica sau combinatie de tehnici terapeutice se potriveste cel mai bine. Practica: Vom face practica pe cazuri reale prezente la curs sau pe cazuri imaginare, cursantii isi vor face terapie in grupe de cate doi, vor simula tratamente reiki, sacro-craniene si de eliberare emotionala.


La sfarsitul celor 5 zile de curs, absolventilor li se va elibera diploma de initiere in grad de maestru Reiki si diploma de absolvire a cursurilor de radionica mentala, tehnici de eliberare emotionala si bioenergetica sacro-craniana. Veti cunoaste si veti stapani artele bioeterapeutice energetice, iar daca veti dori sa le practicati, va veti inscrie in randul celor mai buni terapeuti de medicina complementara si alternativa!

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu bioenergie si sa-si conduca viata si afacerile in prosperitate si echilibru, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative, orice persoana care doreste sa practice tratamente de intretinere corporala ca terapeut de medicina complementara si alternativa. Reiki este o terapie complementara recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate.

Costul cursului “Terapii Energetice Integrate” este de 2000 lei/participant.

Informatii suplimentare si inscrieri la 0747-080238 sau e-mail: horareiki@gmail.com. Locatia se comunica la inscriere.


Trainer autorizat ANC: Horatiu-Flaviu, socio-psiho-pedagog, maestru Ra-Reiki-bioenergie, radionic practitioner, maestru fondator bioenergetica sacro-craniana, maestru TFT & EFT-tehnici de eliberare emotionala, NLP & Coaching master-practitioner.

Pret:
2.000 RON
Contacteaza proprietar:
sau 0747080238
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro