425 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Curs Instalator Instalații Tehnico-Sanitare și Gaze

Introdus de 65 zile, 15:08 de persoana fizica Profesional Academy 0744920034 din Satu Mare
- 27 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 1.100 RON
Localitate: Satu Mare

Luna aceasta toata lumea beneficiaza de o reducere speciala pana la 50%. Pe langa aceasta reducere avem pachete promotionale. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediu sau sa ne contactati telefonic.

Instalatorul tehnico-sanitar și gaze din sectorul construcții trebuie să știe să măsoare, să taie, să pozeze și să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri și planșee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare și accesorii.

El pune în funcțiune instalații, înlocuiește și repară conductele, îmbinările și garniturile acestora, diagnostichează și remediază defecțiunile constatate la toate tipurile de instalații și utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apă, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale și efectuează lucrări de întreținere a acestora.

Pentru obținerea calificării, instalatorul tehnico-sanitar și gaze, în vederea realizării instalațiilor de gaze și montării aparatelor de utilizare a gazelor naturale, trebuie să aibă o autorizație de instalator gaze emisă de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale (A.N.R.G.N.).

Acordăm un discount de 5% persoanelor și companiilor care au angajați ca instalatori tehnico-sanitare dar nu au calificare sau celor care au loc de practică (locul de muncă fiind loc de practică).

Stagiul de practică se face în unități specializate sau la locul de muncă. Program de curs flexibil.


https://profesionalacademy.ro/curs-instalator-tehnico-sanitare-si-gaze/

Pret:
1.100 RON
Contacteaza proprietar:
sau 0744920034
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro