356 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Curs Expert Achiziții Publice

Introdus de 40 zile, 19:41 de persoana fizica Profesional Academy 0744920034 din Satu Mare
- 23 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 715 RON
Localitate: Satu Mare

Luna aceasta toata lumea beneficiaza de o reducere speciala pana la 50%. Pe langa aceasta reducere avem pachete promotionale. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediu sau sa ne contactati telefonic.Expertul în achiziții publice organizează și planifică activitățile de ofertă și achiziții publice în cadrul firmelor private, agenții sau instituții ale statului sau organizații guvernamentale.

Expertul în achiziţii publice trebuie să aibă pregătire tehnică de specialitate, pregătire economico-financiară sau pregătire juridică, dobândită în urma absolvirii unor studii superioare de lungă sau scurtă durată cu diplomă de licenţă. De asemenea trebuie să posede cunoştinţe de utilizare a calculatorului, de comunicare interumană şi negociere, care să îi permită să îndeplinească toate exigenţele acestei ocupaţii.

Expertul achiziţii publice analizează cerinţele legale şi are abilitatea de a înţelege corect actele normative naţionale aplicabile activităţilor desfăşurate de autorităţile contractante şi aplicabile bunurilor sau produselor şi serviciilor sau lucrărilor ce urmează a fi achiziţionate.

Programul de desfășurare a activitățiilor cursului conține atât o parte teoretică cât și una practică. Pentru partea practică se vor utiliza studii de caz și exemple practice în SEAP/SICAP.

Pret:
715 RON
Contacteaza proprietar:
sau 0744920034
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro