409 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Apartament 2 camere decomandat Bld.Metalurgiei

Introdus de 5 zile, 10:55 de persoana fizica Candoi Claudia 0725225117 din Bucuresti
- 48 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 56.900 EURO
Localitate: Bucuresti
Numar camere: 2
Zona: Metalurgiei
Suprafata: 68 mp

Apartamentul propus spre vanzare este format din 2 camere, disponibil la etaj 2, cu compartimentare moderna si face parte din noul proiect Top House Residence Metalurgiei Park, situat stradal pe Bulevardul Metalurgiei, cu acces atat catre statia RATB din zona, cat si catre statia de metrou Aparatorii Patriei
Ansamblul rezidential din care face parte apartamentul este foarte aerisit, beneficiaza de infrastructura completa, pozitionare excelenta, spatii comerciale, spatii verzi, loc de joaca pentru copii si parcare supraetajata.

Imobilele sunt dotate cu lifturi silentioase, interfoane, spatiile comune sunt modern amenajate cu placi ceramice pentru trafic intens, balustrade metalice si acces securizat.

Apartamentul prezentat este complet decomandat, are un balcon generos cu acces din living si din bucatarie, dormitor spatios, hol cu spatiu de depozitare, living luminos cu geamuri mari, bucatarie inchisa si baie echipata cu obiecte sanitare.

Acesta se preda bransat la toate utilitatile orasului si contorizat individual.

Daca rezervarea apartamentului se face in timp util, va puteti alege finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

Pret:
56.900 EURO
Contacteaza proprietar:
sau 0725225117
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro