498 anunturi gratuite adaugate in ultimele 48 de ore

Aparat de facut iaurt in casa Marca Severin Model: JG 3516

Introdus de 11 zile, 22:50 de persoana fizica Dante 0751119539 din Bucuresti
- 6 vizualizari pentru acest anunt -
PRET: 100 RON
Localitate: Bucuresti

Specificatii
Tipul: Yoghurt Machine
Putere încălzire: 13 W
Capacitate: 7 borcane de sticlă de 150 ml, cu capac
Rezervă: 6 borcane de sticlă de 150 ml, cu capac
Dimensiuni: 227 x 112 x 233 mm (W x H x D)
Comutator on/off cu lumina pilot
Culoarea: alb / capac transparent
Cadran de memorie: fixarea orei de pornire
Alimentare: retea 220v 50Hz
Alte date: https://www.youtube.com/watch?v=FuYVI7EEDCI


Retetă de facut iaurt sănătos în casă, așa cum dorești!
Poți alege un iaurt simplu, fară zahăr, fructe sau alte arome, care să fie bogat în fermenți naturali, sau unul cu fructe și/ sau zahăr adăugat. Ideal este să optezi pentru un iaurt pe care l-ai consuma în mod obișnuit, căci acela va fi “părintele” iaurtului tău de casă.
1. Pune laptele la fiert cu un praf de sare la foc mediu-mic. Odată ce stă sa fiarbă, lasă focul cât poți de mic și lasă-l să fiarbă pentru 10-15 minute.
2. Dă laptele la răcit până când poți atinge cratița fără să îți ardă mâinile, însă nu-l lăsa nici să se răceasca prea mult.
3. Adauga cca. 2 linguri de supă din iaurtul preferat (maia) în laptele călduț și amestecă bine cu un tel. După preferințe, adaugă acum fructe, zahăr sau altele.
4. Toarnă laptele în fiecare din cele 7 recipiente ale aparatului și pune-le în aparat. Pune capacul și roteste-l cu ora pornirii fixată in dreptul indexului de deasupra comutatorului.
5. Pune aparatul în priză intr-un loc orizontal din casa, ferit de excese de temperatură și apasă comutatorul basculant roșu, astfel ca acesta sa lumineze.
6. Timpul de prindere a iaurtului depinde de numeroase condiții, printre care și temperatura din încăpere, luminozitatea, dar și calitatea fermenților din iaurtul pe care îl folosești ca maia. În mod normal, dupa 6-8 ore (vezi marcajul de începere de pe latura capacului) iaurtul tău este gata. Lasă să se răceasca.
✽ Reține, cu cât iaurtul stă mai mult timp la prins, cu atât devine mai acru.
✽ Daca dorești un iaurt mai cremos, în stil grecesc, poți adăuga la preparare și câteva linguri de lapte praf in lapte, înainte de a-l pune la fiert.
✽ Păstrați cel puțin jumătate din ultimul borcănel de iaurt ca maia pentru următoarea preparare.

Pret:
100 RON
Contacteaza proprietar:
sau 0751119539
Raporteaza abuz
Trimite unui prieten

Contabilitate completa

Servicii la standarde internationale! Afla oferta personalizata acum!

www.e-contabilitate.com

Infiintari firma

Consultanta infiintari firme si PFA la cel mai mic pret

www.e-infiintari-firme.ro